Tipuri de turnee
Indiferent de tipul de turneu, jucatorii vor plati terenul pe care joaca la un tarif de doar 20 de lei/ora/juc. iarna, respectiv 10 lei/ora/juc. vara. 


SIMPLU:

In functie de tipul de turneu de simplu, taxa va fi de:

     a. Grand Slam Series - 39 lei pentru turneele cu tablou eliminatoriu, fara arbitru de scaun si fara premii sau 66 lei in provincie (76 de lei in Bucuresti) pentru turneele cu arbitru de scaun care va tine statistica meciului (ce va fi afisata automat la finalul meciului pe tablou in dreptul meciului respectiv) si livescore-ul.

       b. Masters Series - 66 de lei si fiecare victorie va fi premiata cu un voucher de 65 de lei Head/Wilson.  

       c. Grand Slam - 172 de lei - turnee Grand Slam- premiu locul 1: excursie la Nitto ATP Finals la Londra sau la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri pe intreaga zi la Londra, doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 900 de lei Tenisshop sau Tecnifibre sau sa primeasca 900 de lei in cosul lor virtual de pe site. Aceste turnee se vor juca in formatul cu grupe de 4 jucatori, fiecare cu fiecare, urmand ca primii 2 din fiecare grupa si cel mai bun loc 3 sa mearga mai departe pe un tablou eliminatoriu. Finalele vor fi arbitrate din scaun.

       d. CS Tour Finals - primii 8 de la fiecare nivel din fiecare oras - 170 de lei - premiu locul 1: excursie la Nitto ATP Finals la Londra sau la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri pe intreaga zi la Londra, doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 900 de lei Wilson sau Head sau sa primeasca 900 de lei in cosul lor virtual de pe site. Aceste turnee se vor juca in formatul cu grupe de 4 jucatori, fiecare cu fiecare, urmand ca primii 2 din fiecare grupa si cel mai bun loc 3 sa mearga mai departe pe un tablou eliminatoriu. Finalele vor fi arbitrate din scaun.


In provincie organizam cate 1 turneu de simplu la 3 saptamani, unul cu arbitru de scaun, unul fara arbitru de scaun si 5 turnee Grand Slam pe an plus un turneu CS Tour Finals la final de an  

In Bucuresti, organizam 2 turnee pe luna cu arbitru de scaun, 2 fara arbitru de scaun si 5 turnee Grand Slam pe an plus un turneu CS Tour Finals la final de an. 


DUBLU

In functie de tipul de turneu la dublu, taxa va fi de:

       a.  Masters Series - 130 de lei de echipa, adica 65 de lei/juc. - cu premii in vouchere: fiecare victorie inseamna un voucher de 130 de lei Wilson sau Head. Daca e tablou de 8, de exemplu, echipele care trec un tur vor primi un voucher de 130 de lei, cele care trec doua tururi vor primi cate un voucher de 260 de lei, cea care castiga turneul va primi un voucher de 390 de lei. 
       b. Grand Slam - 270 de lei/echipa, adica 135 de lei/juc. - premiu locul 1: excursie la Nitto ATP Finals sau la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri pe intreaga zi la Londra, doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 900 de lei Head sau TWilson  sau sa primeasca 900 de lei in cosul lor virtual de pe site. Aceste turnee se vor juca in formatul cu grupe de 4 echipe, fiecare cu fiecare, urmand ca primele 2 echipe din fiecare grupa si cel mai bun loc 3 sa mearga mai departe pe un tablou eliminatoriu. Finalele vor fi arbitrate din scaun
       c. Turnee cu taxa de doar 59 de lei de echipa (29.5 lei/juc.), dar fara premii. 


TURNEU PE ECHIPE:

La turneele pe echipe pot participa echipe formate din 2 pana la 4 jucatori. Se joaca 2 meciuri de simplu si unul de dublu la fiecare intalnire, iar taxa este de 50 de lei de echipa. 

Clasamente: punctele se pot obtine doar prin participarea la turnee si sunt alocate similar cu cele alocate in ATP. 

Alte reguli utile:

     a. Cele 2 mingi cu care s-a jucat meciul raman la cel care a pierdut;
     b. Jucatorii vor juca un singur meci pe zi atat la simplu cat si la dublu, cu exceptia cazului in care isi doresc sa joace 2 meciuri/zi; 
     c. Un meci odata programat nu se mai reprogrameaza la cererea jucatorilor indiferent de motiv. Se poate reprograma doar din motive organizatorice;
     d. Daca un jucator nu este pe teren cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc in cazul turneelor fara arbitru, respectiv terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, acesta va pierde meciul. Daca ajunge ulterior se poate juca doar amical la tariful preferential al C. S. ;
     e. Se adauga 5 minute la timpul de plata din momentul in care jucatorii au dat mana la fileu la finalul meciului.;
     f.  Daca s-au jucat 74 de minute se platesc 60, daca s-au jucat 75 de minute se platesc 90, daca s-au jucat 104 minute, se platesc 90, daca s-au jucat 105 minute, se platesc 120 si asa mai departe.

 

Durata unui turneu 
In provincie, turneele se joaca doar sambata si duminica. Incep sambata in primul weekend si se termina duminica in al doilea weekend, cele 4 meciuri jucandu-se doar sambata si duminica, cate un meci pe zi. 
 
In Bucuresti, turneele dureaza intre 5 si 12 zile in functie de marimea tabloului. Se joaca si in timpul saptamanii: calificarile se joaca miercuri, joi sau vineri in functie de zilele si orele declarate de jucatori la inscriere, turul intai se joaca sambata si turul 2 duminica. Fazele finale se joaca saptamana care urmeaza in orele si zilele declarate ca disponibile de jucatori in cadrul inscrierii la turneu.
 


 

Niveluri de joc


 

Jucatorii care nu sunt siguri ce nivel de joc li se potriveste sunt rugati sa ne scrie la contact@competitii-sportive.ro. O evaluare gresita atrage oprirea jucatorului in timpul turneului. 

Starter - jucatorii care s-au apucat recent de tenis sau care, chiar daca s-au apucat de mult timp, au jucat extrem de rar. In circuitul paralel sunt jucatorii mai putin buni de la nivelul 4.

Medium (nivelul 5), Master (nivelul 6), Expert (nivelul 7), Stelar (nivelul 8), si Galactic (nivelul 9) in ordinea cresterii nivelului de joc. 


 

Contributia anuala 
In provincie nu este deocamdata obligatorie decat pentru cei ce vor sa beneficieze de reducerile pe care diverse magazine de produse de tenis le ofera in cazul in care aveti taxa anuala platita la C.S., reduceri pe care le regasiti mai jos:
 
In Bucuresti, de la al doilea turneu devine obligatorie plata unei taxe anuale (care se plateste online prin card sau transfer bancar) in valoare de 90 de lei (valoare care a ramas neschimbata in cei 7 ani de activitate C.S.) care va face sa fie activ contul dvs. timp de 365 de zile din momentul platii (de exemplu, daca taxa a fost achitata pe 01.12.2019, jucatorul s-a putut inscrie la turnee pana pe 30.11.2020), lucru care va va permite sa beneficiati de:

1. 25% reducere la orice produs achizitionat de pe platforma www.sportin.ro sau de la unul din magazinele oficiale Head (mai putin produsele aflate deja in sale, in promo sau baxurile de mingi) 

Locatiiile Head de unde pot fi achizitionate produsele cu discount de 25% (cu conditia prezentarii buletinului) sunt urmatoarele:

Magazinul on-line https://sportin.ro/, tel 0728877305 / 0723.364.777 

Magazinele fizice:  
a. Bucuresti- Head- Atelierele Noi, nr.17, sector 1 Giulesti. Tel. 0728877303 (Madalina)  
b. Head Mamaia –Constanta in clubul de tenis IDU Mamaia, Tel. 0722.529.912 (Liliana).

2. 20% reducere la orice produs achizitionat de pe site-ul Wilson Romania: http://www.newsport.biz/

3.10% DISCOUNT la orice produs comandat pe site-ul www.tenisshop.ro sau achizitionat in magazinul din Bucuresti, Calea Mosilor, 62-68, Sector 3. Reducerea se aplica si produselor aflate in alte promotii (singura exceptie este campania Black Friday).
 
4. Atelierul de racordat rachete ofera urmatoarele avantaje:

Racordare la 15 lei manopera in loc de 20.

-10% pentru produsele care nu se afle in promo magazin.

-15% rachetele Head si Tecnifibre.

-20% rachetele Wilson si Babolat

 
Adresa: Sos. Progresului nr 90-100, complex Mirano. 0727774739, Antonio Frunzoi.

5. 25% discount la orice produs oferit de Vinoteca Romaneasca. Situata pe Blvd. Iuliu Maniu, nr. 12, Bucuresti si pe Blvd. Unirii, Bl. U12, Slobozia, Vinoteca Romaneasca va asteapta cu drag sa va bucurati de vinurile premium pe care le gasiti atat vrac ( bag-in-box), cat si imbuteliate. Ne mandrim cu o colectie impresionanta de sticle rare, cat si cu posibilitatea de a livra sticle de vin vechi la comanda.

Contact: 0728412297 - Paul Lascu. Livrare gratuita oriunde in Bucuresti, inclusiv la terenurile unde se desfasoara meciurile din cadrul circuitului.

Competitii-Sportive.ro a inceput in 2012 si a fost in tot acest timp un circuit facut de jucatori pentru jucatori, din pasiune pentru tenis.

Competitii-Sportive.ro este strigatul nostru de lupta, este clasamentul care ne uneste si ne confrunta, care-i cerne pe cei mai buni dintre noi si le da posibilitatea tuturor, de la incepatori la avansati, de a practica sportul, de a concura intre ei si de a lega prietenii intr-o competitie inversunata, plina de pasiune, dar si de fair-play. 

Competitii-Sportive.ro este al celor care iubesc SPORTUL, cei pentru care SPORTUL este un mod de viata. Noi suntem cei care iubim competitia, care simtim nevoie de lupta si de adrenalina pentru a trai.

Competitii-Sportive.ro este oportunitatea de a cunoaste oameni cu care impartasesti o pasiune comuna si acest lucru este de nepretuit.

"Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis"

(Radu Gyr - "Indemn la lupta")

Pentru a putea participa la turneele din circuit trebuie sa urmati doi pasi:

      1. Sa va creati cont pe site - dureaza 50 de secunde - click pe "Inscrie-te" din coltul dreapta sus al site-ului; 

      2. Click pe tabul " Turnee";

      3. Click pe "Turnee viitoare"; 

      4. Alegeti turneul dorit si dati click pe nivelul dvs. de joc;

      5. Click pe "Inscriere";

    6. Declarati intervalele de disponibilitate daca e cazul (in provincie se joaca doar in weekend si nu sunt aceste intervale de disponibilitate si atunci doar declarati ca aveti acceptul medicului sa jucati in turnee) si apoi click pe "Continua";

      7. Alegeti metoda de plata preferata si click pe "Plateste". Taxa se achita fie mergand la o sucursala bancara, fie online (transfer bancar sau card). 

Turneele vor fi organizate pe 8 niveluri de joc astfel incat fiecare participant sa aiba sanse reale sa castige unul din premiile oferite. Nivelurile de joc sunt: Entry, Starter, Medium, Master, Expert, Stelar, Galactic si Pro. Nivelul de joc se alege la prima participare la un turneu dupa care nu mai poate fi modificat ulterior decat de catre staff-ul competitii-sportive.ro in functie de rezultatele jucatorului in urma turneelor.

Se poate inscrie in competitie orice persoana, indiferent de sex care are 11 ani impliniti cel putin.

Fiecare membru al site-ului are o pagina personala pe care isi poate verifica clasamentul la zi si rezultatele tuturor participarilor la turnee.

Pentru regulamentul complet, dati click aici