LAVER CUP Baneasa Forest Club - Gratar, loc de joaca pentru copii si lupta pentru echipa!

Data desfasurare:17.06.2023 - 18.06.2023
Club organizator:Baneasa Forest Club
Localitate:Voluntari
Adresa:Vadul Moldovei 14
Telefon:+40 731 003 693
Premii:
Vor fi trei intalniri pe format Laver Cup: una la Starter, una la Medium si una la Master. Fiecare intalnire va opune 2 echipe formate din cate 6 jucatori. In cadrul fiecarei intalniri se vor juca 12 meciuri (9 de simplu si trei de dublu) impartite in trei faze, fiecare faza presupunand trei meciuri de simplu si unul de dublu. Meciurile din faza 1 vor fi punctate cu 1 punct, cele din faza 2 cu 2 puncte, cele din faza trei cu trei puncte. Prima echipa care ajunge la 13 puncte castiga intalnirea. 

O echipa de nivel Starter, de exemplu, poate fi formata din jucatori de Entry, Starter si Medium cu conditia ca media nivelului de joc al jucatorilor care joaca in fiecare din cele trei faze sa fie egala sau mai mica cu nivelul de joc la care se joaca, in acest exemplu: Starter. Echipa de dublu se calculeaza ca un singur element (jucator) in cadrul mediei nivelului de joc al jucatorilor in cadrul unei faze. 

Echipele trebuie sa aiba tricouri identice (nu de culori asemanatoare, ci tricouri identice) inscriptionate neaparat cu numele echipei, eventual logo si orice altceva va vine in cap. De preferat ca unii din jucatorii echipei sa stea pe banca in timpul meciului pentru a juca roul de capitan, iar ceilalti sa incurajeze de pe margine si in pauza dintre game-uri sa vina cu sfaturi tehnico-tactice. 

La primul meci dintr-o faza o echipa va propune un jucator, iar cealalta va raspunde cu propunerea proprie. La al doilea meci din acea faza, cealalta echipa propune jucatorul si a doua echipa raspunde. La al treilea meci de simplu si la cel de dublu capitanii celor 2 echipe aduc carduri cu numele jucatorilor care vor juca. Toate echipele trebuie sa aiba carduri cu numele jucatorilor pe ele. 

Sambata, 17 iunie, se vor juca primele 2 faze, iar duminica, 18 iunie, se vor juca meciurile din faza trei la clubul Baneasa Forest Club in mijlocul padurii.

Este si un loc de joaca pentru copii. Jucatorii sunt invitati sa vina insotiti.

Cine doreste sa manance un gratar (mici, carnati, pui) si muraturi in ziua de sambata este rugat sa plateasca separat 30 de lei/pers. 

Detalii legate de formatul competitiei le puteti gasi aici: https://lavercup.com/how-it-works

Contributia de 420 de lei este per echipa, adica 70 de lei/jucator. Odata platita aceasta nu va mai putea fi returnata. Toti jucatorii care participa trebuie sa aiba contul activ pe www.competitii-sportive.ro. Daca sunt mai multe de 2 echipe per nivel care vor sa joace atunci vor fi primite doar primele 2 in ordinea numarului de turnee jucate de membrii echipei, simplu si dublu, in ultimele 365 de zile. Terenul se va plati la tariful de 10 lei/ora/juc.ziua, respectiv 15 lei/ora/juc. in nocturna. 

Premii: plachete pentru campioni. 
 Simplu - Starter


  • Detalii:

  • Taxa Participare: 420 de lei TAXA de TEREN in valoare de 10 lei/ora/juc. ziua, resp. 15 lei/ora/juc. in nocturna NU ESTE INCLUSA)8943

Simplu - Medium


  • Detalii: tablou eliminatoriu

  • Taxa Participare: 420 de lei TAXA de TEREN in valoare de 10 lei/ora/juc. ziua, resp. 15 lei/ora/juc. in nocturna NU ESTE INCLUSA)8942

Simplu - Master


  • Detalii:

  • Taxa Participare: 420 de lei TAXA de TEREN in valoare de 10 lei/ora/juc. ziua, resp. 15 lei/ora/juc. in nocturna NU ESTE INCLUSA)8944