DINAMO / ARCUL DE TRIUMF/ Tenis Club Drumul Taberei / TRACIA / GREEN TECH /

Adresa: Arcul de Triumf - in spatele cladirii COR / Dinamo - Sos. Stefan cel Mare, nr.7-9 / Drumul Taberei: Str. Brasov, 21 A / TRACIA: Str. Salubritatii, nr. 63 / GREEN TECH: Str. Mures, nr. 4 - langa metrou 1 mai. , Sector: 1
Telefon:Arcul de Triumf: 0731313644 / Dinamo: 0767108456 / Drumul Taberei: 0733.650.111 / TRACIA: 0729390340 / GREEN TECH: 0749338299 /
Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Regulament CUPA DAVIS:


1. Meciul de dublu trebuie sa fie jucat in primele trei meciuri astfel incat sa fie intotdeauna cu miza.

2. Media nivelului de joc a jucatorilor desemnati sa joace la simplu in meciurile cu miza trebuie sa fie egala intre cele doua echipe sau, daca nu este egala intre cele 2 echipe, trebuie sa nu fie mai mare decat nivelul la care se joaca.

3. Daca sorul este 3-0 sau 3-1 ultimul sau ultimele meciuri pot sa nu se mai joace daca vreuna din echipe nu mai doreste.

4. Incurajarea coechipierilor si coaching-ul sunt permise - vezi Laver Cup. Din aceste puncte de vedere, regulile sunt ca la Laver Cup. Desigur, cu respectarea codului de conduita. Nu sunt permise manifestari care ies din sfera fair-play-ului.

6. Nu se va putea tine livescore, de aceea va rugam sa va prezentati la terenuri la orele anuntate cu riscul de a mai astepta pana incepeti. Asteptarea poate fi, insa, fructificata caci una din partile frumoase ale acestui tip de turnee este incurajarea coechipierilor de pe margine.

7. Capii de serie – nu se tine cont de capii de serie, criteriul prioritar fiind acela al disponibilitatii de joc a echipelor, aspectul cel mai important fiind sa reusim sa jucam un tur sambata, al doilea tur duminica.

8. Intre cei cei joaca la simplu nu poate fi o diferenta de 2 niveluri de joc. Adica daca o echipa propune un Stelar si cealalta echipa are in componenta un jucator de Master, aceasta din urma nu va putea reactiona propunand un jucator de Master caci meciul ar fi prea dezechilibrat.

9. Pentru a determina cine cu cine joaca se va proceda asa:

a. Se trage la sorti care echipa anunta prima pe cine introduce la simplu in primul meci. Sa spunem ca echipa X castiga tragerea si anunta ca va juca cu jucatorul A. Echipa Y anunta ca va folosi in primul meci jucatorul B.

b. La meciul doi de simplu, echipa Y anunta ce jucator va folosi, iar echipa X reactioneaza si alege jucatorul care va juca cu cel propus de echipa Y.

c. La meciul de dublu, se va scrie pe o hartiuta echipa de dublu propusa si hartiuta va fi inmanata arbitrului care va anunta cine se va infrunta la meciurile de dublu.

d. La meciul 3 de simplu, din nou echipa Y anunta cu cine va juca si echipa X reactioneaza si anunta cine va infrunta jucatorul propus de echipa Y.

e. In fine, la ultimul meci, echipa X anunta si echipa Y reactioneaza.

Deci, atentie, echipa X propune la primul si al patrulea meci de simplu, echipa Y propune la al doilea si al treilea.

10. Daca sunt programate doua meciuri in paralel si unul din ele trebuie sa fie neaparat dublu si o echipa nu are decat 2 jucatori prezenti, celelalt meci de simplu e pierdut prin wo.

11. Daca trebuie sa inceapa o intalnire si un jucator care ar trebui sa o joace e implicat in alt meci, indiferent cat e scorul in acel meci, va intra un alt jucator in loc ca sa nu tinem pe loc meciurile. Mai putin in situatia in care intrarea unui alt jucator ar face ca media nivelurilor de joc la simplu sa nu fie cel mult egala cu nivelul de joc la care se joaca, respectiv cu nivelul de joc al echipei adverse.

12. Toate meciurile se vor juca sambata, respectiv duminica, mai putin in cazul in care unele echipe trebuie sa joace 3 intalniri (3 tururi). In acest caz, turul 3 sau eventual 4 se vor juca ulterior.

13. Daca un jucator e implicat in 2 echipe, exista posibilitatea sa joace 2 intalniri in aceeasi zi in functie de forma tabloului.

14. Jucatorii unei echipe trebuie sa fie echipati cu tricouri si sorturi identice - nu doar aceeasi culoare, ci exact aceleasi tricouri si sorturi.

15. Un jucator nu poate juca cu 2 niveluri mai jos decat nivelul lui de joc, nici la simplu, nici la dublu.                  
                  
     (1) Energy Team            
                  
         
18-11 Duminica 14:00
GREEN TECH
3-1
(1) Energy Team
        
 Team Pegasus                
     
17-11 Sambata 14:00
Nitech Sport
4-1
Rock Team
            
 Rock Team           
25-11 Duminica 11:30
ARCUL DE TRIUMF
3-1
(1) Energy Team
    
                  
 (2) Happy Fighters                
     
17-11 Sambata nu inainte de 17:30
Nitech Sport
4-1
(2) Happy Fighters
            
 4 Fun Team                
         
18-11 Duminica nu inainte de 16:00
Tenis Club Drumul Taberei
3-2
(2) Happy Fighters
        
 All For One                
     
17-11 Sambata nu inainte de 16:30
GREEN TECH
3-1
Beach Boys
            
 Beach Boys