Tenis Club ARCUL DE TRIUMF

Adresa: In spatele Comitetului Olimpic Roman care este in sensul giratoriu cu Arcul de Triumf, Sector: 1
Telefon:0731313644
E-mail:contact@competitii-sportive.ro
Stelar
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air) + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet cu acces pe Philippe Chatrier si alte 15 terenuri din complexul Roland Garros in unul din primele tururi unde vor putea fi vazuti foarte multi din cei 256 de jucatori si jucatoare care participa la cel mai mare turneu pe zgura din lume + CUPA MARE; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris se pot oferi 900 de RON in cosul virtual sau voucher HEAD de 1200 de RON. Premiul nu este transferabil unei alte persoane. 

Locul 2: CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual si o sedinta gratuita la Shape-up Studio.

Locul 3 si 4: medalie + 65 de lei in cosul virtual

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

La 7 jucatori - premiul va fi de 400 de ron in cosul virtual.

La 6 jucatori se vor face doua grupe de 3 cu 2 meciuri garantate de fiecare si premiul la locul 1 va fi un voucher Head de 400 de lei. 
 
La 5 jucatori - ultimul inscris intra pe lista de asteptare.

La 4 jucatori se va face o grupa de 4 cu 3 meciuri garantate de fiecare jucator, premiul la locul 1 fiind un voucher Head de 120 de lei.

Daca un jucator castiga 2 astfel de turnee i se va acorda un voucher Head de 1200 de ron in locul pachetului Roland Garros caci acest pachet nu e transferabil pe numele altei persoane.


 

                  
                  
     (1) Cretu Bogdan            
                  
                 
 Cristian Onila                
     
13-11 Vineri 09:00
Dinamo
6-2 6-2
Cristian Onila
            
 Alexandru Popescu           
12-02 Vineri 19:00
CS DINAMO   
4-6 6-4 6-2
(1) Cretu Bogdan
    
                  
 (2) Topolica Dragos Cristian                
     
13-11 Vineri nu inainte de 21:00
Dinamo   
7-5 6-2
Vlad Radu Grigore
            
 Vlad Radu Grigore                
         
17-11 Marti 21:00
Dinamo   
6-1 6-4
Vlad Radu Grigore
        
 Jean Christophe Abry                
     
14-11 Sambata nu inainte de 16:00
Dinamo   
6-4 4-4 ab
Jean Christophe Abry
            
 Bogdan Popovici